Blue dragon

De Japanse keuken

Assortimentslijst beschikbaar

BD soja en mirinDe Japanse keuken staat bekend voor een zeer gezonde keuken: laag in cholesterol en rijk aan eiwitten. Altijd een waar genoegen voor de smaakpapillen met alleen de beste ingrediënten en weinig kruiden. De nadruk ligt op de individuele ingrediënten in een recept.

De typische smaken komen van vis, rijstwijnen Mirin en Sake, Miso, Tofu en Japanse sojasaus (producten op basis van sojabonen). De gerechten zijn altijd een streling voor het oog. Dit gamma kent een groeiende populariteit, denk maar aan de opkomst van de sushi-bars.


Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 39

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 40

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 41

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 42

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 43