Cardini’s

De originele Caesar Salad Dressing

beschikbaar in:
350 ml
1,1 liter

CARDINIS_dressing-caesar_001De beroemde 87 jaar oude Caesar Salad werd bij toeval uitgevonden door de Amerikaanse restauranthouder Caesar Cardini. Inmiddels is deze salade uitgegroeid tot één van de beroemdste ter wereld.

De dressing van Cardini´s kenmerkt zich door de hoge kwaliteit van de ingrediënten en het lage watergehalte. De dressing bevat geen kunstmatige toevoegingen zoals stabilisatoren, kleur-, geur- en smaakstoffen. Puur natuur!

De pittige en romige Cardini’s Dressing is samengesteld uit witte wijn azijn, mosterdbloem en Worcestershire sauce, waar een kruidige Italiaanse kaas aan is toegevoegd.


Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 39

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 40

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 41

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 42

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 43
Caesar Salad met kip (Jeroen Meus)
4
25 min
    • 4 kippenbilletjes
    • Kippenbouillon
    • 1 krop Romeinse sla
    • 1 ongesneden toastbrood
    • Een klontje boter
    • Olijfolie
    • 100 g Parmezaanse kaas in blok
    • Cardini’s Ceaser Salad Dressing
Kook de kip gaar in een bouillon. Scheur het afgekoelde kippenvlees in hapklare stukken. Scheur de bladeren van de Romeinse sla en was ze in veel koud water. Laat de sla goed uitlekken. Snij met het broodmes enkele sneden van het toastbrood (ca 2 cm). Verwijder de korst en snij in dobbelstenen. Verhit de boter met een scheutje olijfolie in een pan. Zodra het braadvet heet is, hierin de brooddobbelsteentjes tot goudbruine knapperige croutons bakken (het gaat snel). Laat de warme croutons uitlekken op keukenpapier. Vul een grote slakom met de gescheurde blaadjes Romeinse sla. Schik hierop de stukjes kip en de croutons. Lepel er flink wat Caesar Dressing over en werk af met schilfers Parmezaase kaas.