DB Peppers

Verse groene en roze peperbolletjes uit India en Madagascar

Rode peper beschikbaar in:
110 g
220 g
880 g
groene peper beschikbaar in:
85 g

DELBYS_poivre-vert_baies-roses_01Het was in Madagaskar dat verse peperkorrels voor het eerst in azijn werden opgelegd. Het product werd erg populair in Frankrijk en verspreidde zich van daar verder over heel Europa. Rundvlees met groene pepersaus was het populairste gerecht in de jaren ’70.

Groene peper is pittig en fris met een kruidachtige grassmaak en een vleugje geitenkaas – een eenvoudige en ongecompliceerde smaak. Past perfect bij vis en schaaldieren, varkens-, kalfs- en lamsvlees, kip, zuivelproducten en lichte sauzen.

Roze peper heeft een bloemig aroma met een zoete violetsmaak en een zachte volle smaak. Roze peper past perfect bij vis en schaaldieren, kalfs- en lamsvlees, kip, lichte sauzen, pastaschotels, zuivelproducten, desserts en als decoratie.


Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 39

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 40

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 41

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 42

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 43