Stemgember van Quality Food Products is een in de keuken gebruikte specerij met een scherpe, maar voor de liefhebbers aangename smaak. Gember wordt gewonnen uit de wortelstok van de gemberplant.
Het is een van de meest geconsumeerde kruiden ter wereld. Stemgember is gember op siroop van zoet water.
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 39
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 40
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 41
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 42
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 43
Komkommer – mango – gembersalde
4
15 min
1 rijpe mango
1 komkommer
Ca 5 cm zoete puntpaprika
2 bolletjes Stemgember
Rasp van 1 limoen
Schil de komkommer, halveer in de lengte. Was de puntpaprika en snij de punt (circa 5 cm) eraf. Verwijder eventuele zaadjes en snijd in heel kleine stukjes. Schil de mango en snij het vruchtvlees van de pit. Snij vervolgens in blokjes. Snij de bolletjes Stemgember in heel kleine stukjes. Voeg alle ingrediënten samen met een klein scheutje van de gembersiroop (uit het potje) in een kom. Rasp de limoen erboven en meng. Deze salade is een lekker bijgerecht bij rijst en geroerbakken runderreepjes.