Gia

De echte smaak van look en tomaten zonder moeite

beschikbaar in:
80 g
90 g
10 kg

gia 2Modesto Giberti is de oprichter van het Italiaans familiebedrijf GIA uit Emilia Romagna, ook wel de Italiaanse ‘food valley’ genoemd. Modesto slaagde er als eerste in lookpasta in tubes te produceren.

GIA Lookpasta (tube 90 g) bevat knoflook en plantaardige olie. Hèt grote voordeel van lookpasta is natuurlijk het gemak. Gedaan met het pellen van look en geen geurhinder meer aan de handen. En het beste van al: men heeft voortaan altijd knoflook bij de hand (in de koelkast). 1 cm knoflookpasta is gelijk aan 1 teentje verse knoflook.

GIA Tomatenpasta (tube 80 g) bevat enkel natuurlijke ingrediënten: gedroogde tomaten (65%), zonnebloemolie, olijfolie, azijn, zout, peper, oregano, knoflook en kappertjes. De pasta geeft een exclusieve Italiaanse smaak aan alle vlees-, groenten-, pasta- en pizzagerechten.


Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 39

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 40

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 41

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 42

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 43
Spaghetti scampi
1
25 min
    • 100 gr spaghetti
    • Olijfolie van goede kwaliteit
    • Rasp van de schil van 1 citroen
    • 1 cm Gia Knoflookpasta
    • 10 gekookte en gepelde scampi’s
    • Een handjevol gehakte verse basilicum
    • Zout en peper naar smaak
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af, maar bewaar iets van het kookvocht. Verhit wat olijfolie in een pan op laag vuur en bak de citroenrasp kort aan. Zeef deze olie en doe terug in de pan. Voeg de knoflookpasta en scampi’s toe en bak deze 3 minuten, af en toe roeren. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de gekookte pasta en een beetje van het kookvocht toe. Meng juist voor het opdienen alles goed door met de gehakte verse basilicum.