onze concepten

Ontdek onze topmerken achter deze concepten.

Sauzen & smaakmakers
Unieke producten die een heerlijke punch aan allerlei gerechten geven. Producten die terecht het label ‘Icoon’ of ‘the Original’ dragen. Kortom: ware smaakmakers die in geen enkele keuken mogen ontbreken.
Gezond
Gezond eten is een trend die zich al langer manifesteert. Consumenten verwachten inmiddels gezonde opties in alle restauranttypes en -segmenten. Chefs moeten daaraan tegemoet komen door gezond eten aan te bieden, zonder aan smaakconcessies te doen.
On the go
In deze cluster komen twee trends samen: enerzijds de trend waarbij men op meerdere momenten per dag eet en anderzijds de trend naar een gezonde invulling van dat moment. In de cluster ‘on the go’ vindt men oplossingen voor de consument die altijd in tijdsnood verkeert.
Wereldkeuken
In de cluster ‘wereldkeuken’ vindt men kruiden, sauzen en specerijen die vandaag veelvuldig door beroemde chefs gebruikt worden. Niet enkel voor de bereiding van gerechten met exotische accenten maar eveneens voor het kruiden van hun creatieve bereidingen.
Apero
Het ultieme aperitiefhapje is toegankelijk, van hoge kwaliteit en verfijnd. De producten in het Apero-concept beantwoorden aan al deze aspecten.
Feest!
Gezellig samenzijn met familie en vrienden: daar hoort lekker eten bij. En wanneer het feest is mag het ietsje meer zijn. Vandaar alleen lekkere, exclusieve producten in het concept ‘Feest!’.
Basics
In de cluster ‘Basics’ vindt men kwaliteitsvolle basisingrediënten voor elke maaltijd. Zoals soepcroûtons, groenten, fruitconserven, …