Enkele druppels volstaan voor een opvallend resultaat
beschikbaar in:
140 ml
1 liter
20 liter
Het Patrelle-aroma is een 100% natuurlijke kleurstof op basis van glucose.
Met zijn goede smaak, mooie donkere kleur en helderheid biedt Patrelle het voordeel meteen te kleuren, zonder zwart te maken. Het eindresultaat wordt meteen een stuk smakelijker en aantrekkelijker. En het is een bijzonder voordelig product gezien enkele druppels volstaan.
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 39
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 40
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 41
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 42
Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 43
Gegratineerde uiensoep
4
30
150 g ajuin
20 g boter
1 kl Patrelle
1 el bloem
1 l water
2 dl witte wijn
Stokbrood
Geraspte kaas
peper en zout
Hak de uien fijn en laat ze glazig worden in een kookpot met 20 g boter . Strooi 1 el bloem en 1 kl Patrelle over de uien. Voeg zachtjes 1 l koud water, 2 dl witte wijn, peper en een beetje zout toe. Laat het geheel gedurende 20 minuten koken in een gesloten kookpot. Gril fijne sneedjes stokbrood met de geraspte kaas en serveer alles heel warm.