Sicilia

Onmisbaar in elke keuken

citroen + Limoen beschikbaar in:
125 ml
citroen beschikbaar in:
500 ml
1 liter
(op aanvraag bij minimale afnames)

9f7cb73cf78b59b7a0090bde63b15368De icoonflesjes van Sicilia met echte smaak en aroma van puur citrusfruit zijn over de hele wereld geliefd. De formule is simpel: 100% natuurlijk citroen- en limoensap dat net zo ruikt als het smaakt.

Zowel de citroen- als limoenversie dankt haar geur aan de natuurlijke olie die in de schil zit. Puur sap is namelijk van nature bijna reukloos. Dankzij het unieke Sicilia-flesje komt er bij ieder kneepje sap wat zuivere, geurige olie mee. Net als bij versgeperste citroenen en limoenen: dezelfde geursensatie!

Sicilia citroen- en limoensap kent eindeloos veel gebruikstoepassingen: bij vis, in salades, om verse mayonaise te maken, in een glaasje cola, water, thee of lekkere cocktail.

Sicilia gebruikt het allerbeste citrusfruit ter wereld, uit regio’s waar de geografische en klimatologische omstandigheden het best zijn. De citroenen komen vanzelfsprekend uit Sicilië. De limoenen uit Mexico, Brazilië en Florida.


Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 39

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 40

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 41

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 42

Notice: Undefined variable: term in /var/www/vhosts/pietercilfoodservice.be/httpdocs/wp-content/themes/pietercil/single.php on line 43
Rijstsalade op Siciliaanse wijze
4
10 min
    • 2 zakjes rijst
    • 2 hard gekookte eieren
    • 2 tomaten
    • 100 g zwarte olijven
    • 1 groene paprika
    • 6 el olijfolie
    • 4 el Sicilia Citroen
    • 2 muntblaadjes
    • Zout
Giet de vooraf gekookte rijst in een slakom. Snijd de tomaten en eieren in partjes en meng ze onder de rijst tot een homogeen geheel. Was de paprika, ontpit hem en snijd in reepjes. Leg ze in de slakom samen met de olijven. Meng in een apart kommetje het Sicilia-citroensap met de olijfolie en 2 snuifjes zout. Besprenkel de rijstsalade ermee en laat een uurtje in de koelkast marineren.